Героят на ЦСКА от вечното дерби с “Левски” Серж Нюаджи заяви пред "Тема Спорт", че има шанс да бъде готов за поне един от последните два мача на тима. "Армейците" имат домакинства на Локо (София) в неделя и на Чавдар (Етрополе) за Купата на България следващата събота.


"От днес започвам леки тренировки. Надявам се да мога да играя в поне един от двата ни мача, които ни остават до края на полусезона. Имам шанс за Локо (София), но треньорите ще преценят. Вече се чувствам по-добре. Всичко зависи и от мнението на лекарите. Каквото кажат те, това ще стане. Няма да се прибирам по-рано за празниците. Ще остана тук до последния тренировъчен ден", коментира тогоанецът с френски паспорт. Треньорското ръководство обаче едва ли ще рискува с включването на крилото срещу столичните “железничари”.


В същото време продължава мистерията около Костадин Стоянов. Централният бранител не е играл в официален мач от една година. Той трябваше вече да е напълно възстановен и да тренира с тима, но това все още не се е случило. Според запознати Стоянов няма желание да играе под ръководството на Стойчо Младенов.


Ако Младенов остане начело на ЦСКА и през пролетния сезон, то клубът със сигурност ще се раздели с бранителя. Ако обаче треньорът и “червените” се разделят, той ще остане в отбора.