Стойчо Младенов и Христо Стоичков са попаднали в полезрението на клубове от Обединените арабски емирства, които търсят нови треньори. Източници на БЛИЦ съобщиха, че съвсем скоро двете легенди на ЦСКА ще получат конкретни оферти. Става въпрос за отбори от Дубай. Стойчо Младенов в момента води египетския клуб, но там мачовете отново са били отложени заради политическите събития в страната. Решението е взето днес – първенството ще се поднови чак на 10 април, но въпреки това властите в страната са си отворили вратичка, уточнявайки, че всяка заповед е предпоследна. Договорът на Стойчо с ЕНППИ изтича в края на май и ако ситуацията в арабската страна не се нормализира, той най-вероятно ще напусне.
Христо Стоичков пък продължава да е без отбор, след като преди около една година напусна южноафриканския Мамелъди. Според наши информатори Камата и мениджърът Лъчезар Танев вече са влезли в контакт с клуба от ОАЕ, чието име засега остава неизвестно.
БЛИЦ припомня, че Стойчо Младенов вече е бил треньор на Арабския полуостров, след като води Ал Ахли (Джеда) и Ал Итифак от Саудитска Арабия.
Преди три месеца Камата бе спряган за наставник в Бахрейн или в Катар.