Феновете на Пирин (Гоце Делчев) и "Ботев" (Пловдив) се обединиха в името на националния отбор, разбра БЛИЦ.

От новака в "А" група информираха, че официално са поканили "канарчетата" и идеята е заедно да направят ударна група, която да подкрепи Любо Пенев и момчетата му в предстоящата световна квалификация с Дания. Важният мач на националите е в петък от 21:00 часа на "Васил Левски".

Неврокопчани и пловдивчани са обмисляли варианта за съвместна агитка още след срещата между двата тима за "А" група преди два кръга. Тогава "Ботев" би с 1:0 в Гоце Делчев, а привърженците на двата отбора изнесоха шоу на трибуните.

От щаба на гоцеделчевския фенклуб благодариха на "канарчетата" за коректното им поведение при гостуването в югозападния град.

"Агитката на "Ботев" даде урок на всички как трябва истински да се поддържа един отбор. Просто феновете от Пловдив показаха какво означава искрени привърженици. Именно с такива ултраси, които обичат от сърце и душа любимия си отбор, всички клубове имат нужда. Сега искаме да бъдем заедно на трибуните на Националния стадион и да дадем сили на нашите момчета за успех срещу Дания", отсякоха пред БЛИЦ от фенклуба на Пирин (Гоце Делчев).