Валери Божинов даде първото си изявление пред медиите след завръщането си в Левски. 32-годишният нападател се завръща при „сините“ след петгодишна пауза.

„Аз съм доволен и щастлив. На Левски не се отказва. С господин Павел Колев се разбрахме бързо. Имаше доста спекулации по темата. Това вече е в миналото. Важно е какво ще стане оттук насетне. Важно е, че отново ще нося синята фланелка и ще играя за любимия си отбор. Вероятно два гола срещу Левски ме върнаха на Герена. Върнах се в България, показах на хората, че има още какво да дам на българския футбол“, обяви Божинов.

„Надявам се резултатът от престоя ми в клуба да е позитивен престоят ми за мен, за феновете и Левски. Дано заедно успеем да подобрим клуба. Целта е успехи и победи и ние да оставим сърцето и душата си. Може да загубиш, но когато се раздадеш и синята фланелка е мокра, никой не може да ти се сърди“, обясни нападателят.

„Искам да благодаря на баща ми Сашо Ангелов, че повярвам в мен и ми даде шанс. На хората в Ботев (Враца) и на кмета Калин Каменов, на съотборниците ми. Не искам това, което направихме, да се разруши. Надявам се отборът да остане в Първа лига. Това бе наистина една от най-тежките ми подготовки. Надявам се това да ми даде сила и увереност за новото предизвикателство в Левски“, завърши Валери Божинов.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019

Следете с БЛИЦ: Зимна подготовка 2019