Бъдещето на Локомотив София продължава да е обвито в мъгла, която се сгъстява с всеки изминал ден. По последни информации червено-черните твърдо горят за "А" група, след като не получиха лиценз, а после бяха отрязани и от Апелативната комисия.

Както е известно, президентът Николай Гигов обмисля да се оттегли от футбола и това става все по-реално. Железничарите могат да започнат на чисто от "В" група или "Б", ако вземат лиценза на клуб от втория ни ешелон.

От клуба обявиха, че ще започнат подготовка утре. Всички играчи са уведомени да се явят на стадиона в "Надежда" именно в понеделник следобед. Тогава се очаква ръководството да обяви намеренията за бъдещето на клуба. Както е известно, почти всички футболисти са с изтичащи договори. Нито един от тях все още не е подписал нов контракт.

Както е известно, адвокатът на Локомотив Михаил Михайлов на няколко пъти категорично обяви, че отборът ще играе в елита и през следващия сезон. Засега обаче това е много малко вероятно да се случи. Основният проблем пред клуба е дългът от 1 милион лева към НАП, за който в БФС не получиха нужните документи, за да има Локо лиценз.

Така бъдещето на червено-черните и намеренията на Николай Гигов продължават да са крайно неясни, а мълчанието пълно.