Миньор (Перник) приключи участието си за Купата на България по футбол във втория предварителен кръг, след като отстъпи пред Оборище (Панагюрище) с дузпи. Двата отбора не успяха да си отбележат гол в редовните 90 минути и се наложи спорът между тях да се решава с дузпи, спечелен от гостите с 5:4.

В редовното време с пропуски за перничани се отчетоха Марио Димитров и Кирил Йорданов. Тимът от Панагюрище пък залагаше на стабилна защита и контраатаки.

Според регламента на турнира се изпълняваха дузпи, без да се играят две продължения по петнайсет минути. Това правило важи, когато един срещу друг са аматьорски отбори и само за предварителните кръгове.

Единственият, който пропусна от бялата точка за гостите бе Васил Стефанов. Домакините бяха безгрешни до последната дузпа. Йордан Йорданов обаче не успя да реализира. Последва гол на Георги Димитров и резултатът стана 4:4. Тогава Георги Недялков отново избра десния ъгъл на вратата на гостите и Грабчев отново спаси. Синът Аян Садъков, който носи и двете имена на баща си, не сгреши при изпълнението на последния удар и прати съотборниците си на 1/16-финалите, където ги очаква Добруджа.