Станимир Стоилов все още е далеч от завръщане в Левски, пише “Мач Телеграф”, като се позовава на свой сигурен източник от “Герена”. Мъри дори не е получавал оферта от клуба и съвсем не е сигурен за поста, каквито са масовите слухове около “Герена”

Стоилов е бил на среща с тандема Наско Сираков - Джоузеф Диксън. На въпросната сбирка Мъри е получил предложение да стане треньор на Левски, което той не е отхвърлил. Изрично обаче било уточнено от британеца, че на Стоилов ще бъде направена конкретна оферта за договор, а това ще стане когато Диксън се приближи до акциите на клуба. До вчера обаче Мъри не е получавал оферта. Самият треньор дори не е в София.

1000 лв. Нов начален Онлайн Казино Бонус от efbet

Според последните слухове от „Герена“ гласят, че бившият футболист и треньор в школата Саид Ибраимов ще води първата тренировка на Левски от предсезонната подготовка. Той беше част от щаба на Мъри в Казахстан, а е добър приятел и с Наско Сираков. В последните дни дори се говореше, че Ибраимов може да стане спортен директор при „сините“. Очаква се в щаба му да останат Живко Миланов и Веселин Минев, който водеха Левски в края на миналия шампионат.

Очаква се днес на пресконференция Наско Сираков и Джоузеф Диксън да разяснят ситуацията около преговорите за смяната на собствеността на Левски, както и за треньорския пост и лятната подготовка на отбора.