ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 2 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Плановете на ЦСКА за паузата в шампионата заради мачовете на националните отбори претърпяха обрат. Треньорът на тима Нестор Ел Маестро имаше идея за трети път да заведе отбора на лагер в Тетевен и да проведе контрола с Литекс, както беше през септември и октомври.

Сега обаче 40-годишният специалист се е отказал от първоначалните си планове и „червените“ ще останат да се готвят на клубната база в Панчарево. Ел Маестро даде продължителна почивка на играчите си след победата с 4:1 над Крумовград. ЦСКА се събира за тренировки в четвъртък. За момента не е ясно дали „армейците“ ще изиграят контрола по време на паузата. Следващият мач на отбора е на 25 ноември (събота), когато от 17:30 часа е домакинството срещу Етър.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

Двата лагера в Тетевен бяха ползотворни за представянето на ЦСКА в първенството. След тях в играта на отбора се забеляза прогрес и в момента тимът на Нестор Ел Маестро заема първото място в класирането. За сработването на играчите в двата лагера помогнаха и проведените две контроли с Литекс, спечелени с един и същи резултат – 5:1.

След приключването на октомврийския камп в Тетевен Ел Маестро беше изненадан, че проведената проверка с ловчанлии е била закрита за представителите на медиите.

„В следващата пауза заради националните отбори ще имаме същия лагер и същия съперник. Заповядайте на контролата!“, заяви тогава треньорът на ЦСКА.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!