Рестартирането на сезона в efbet Лига ще бъде на 5 юни с мачовете от 25-ия кръг на редовния сезон, ако всичко е наред и няма да има пречки да се играят двубоите от футболния ни елит, потвърдиха след заседанието на Изпълкома на БФС. 

Стартът ще бъде даден на 5 юни, а на 17 юли трябва да бъде обявен края на сезон 2019/2020. По програма трябва да се изиграят двата кръга от редовния сезон, както и по пет двубоя от плейофите на първата шестица и втората осмица, а след тях и баражите за евротурнирите и за efbet Лига, които ще се проведат на 14 и 16 юли.

Полуфиналите за Купата на България ще се играят в два мача, както са предпочели три от четирите полуфиналисти (Левски, ЦСКА и Ботев Пловдив), а финалът е на 1 юли.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

При положение, че бъде отново обявено извънредно положение в страната и мачовете не могат да се доиграят, за крайно класиране ще се обяви класирането към този момент.

Мачовете от сезон 2019/2020 година ще се доиграят без публика, както се очакваше, потвърдиха от БФС след заседанието на Изпълкома.