Във връзка с провеждането на първата футболна среща от четвъртфинала от турнира Купата на България между отборите на Локомотив Сф и ЦСКА, която ще се състои в сряда на 13-ти март 2013 г. от 15.30 ч. на Градския стадион в гр. Своге, ръководството на клуба домакин уведомява привържениците на двата тима и всички желаещи да дойдат на мача за следното: специфичните инфраструктурни особености на стадиона в гр. Своге от гледна точка на неговото разположение, сектори за публиката - гости и домакини, официална трибуна, журналистическа ложа и изпълнението на изискванията на органите на реда и сигурността за нормална обстановка преди, по време и след мача, налага добросъвестното спазване от всички на някои организационни, макар и нетрадиционни препоръки.

Относно придвижването на запалянковците на двата отбора в деня на мача към гр. Своге и стадиона, апелираме привържениците на ЦСКА, пътуващи с личен или организиран транспорт да използват маршрута по околовръстния път на гр. София и след това шосето през гр. Костинброд за гр. Своге, като за тях ще бъдат осигурени паркоместа на входа на стадиона пред моста на р. Искър от към страната на града; за тези фенове на ЦСКА, които ще използват обществения транспорт (БДЖ, маршрутни линии и автобуси) ще им бъде осигурен безпрепятствен достъп до същия паркинг и вход, от където ще закупуват билетите си и ще влизат на стадиона всички привърженици на отбора-гост; привържениците на Локомотив Сф е желателно да пътуват с личен и организиран транспорт за гр. Своге и да използват пътя през столичния кв. Нови Искър и за тяхно улеснение да не използват обществения транспорт (БДЖ, маршрутни линии и автобуси), защото при пристигането си в града с влак или автобус, ще бъдат отклонявани от полицията и връщани по пътя през кв. Дренов в гр. Своге, който е предвиден от органите на реда за придвижване на феновете на домакините към стадиона и за настаняването им в сектора в ляво от официалната трибуна откъм басейна, а тези които изберат маршрута през гр. Костинброд ще бъдат връщани от органите на реда от разклона в с. Бучин проход.

Клубните автобуси на двата тима, транспортните средства на журналистите, както и автомобилите на длъжностните лица на мача също ще пристигат на Градския стадион по пътя през кв. Дренов. Цените на билетите за мача между Локомотив Сф и ЦСКА са 10 (десет) лв. за целият стадион.

Ръководството на ПФК Локомотив София благодари предварително на всички за разбирането и съдействието!