Александър Томов обяви премията за победата на ЦСКА с 1:0 срещу "Левски". Двата тима изиграха дерби от 27 кръг на "А" група, който е първи от плейофите след разделянето на първенството на две седмици. Пламен Крачунов реализира победния гол в 93-ата минута с глава.

"Наградата за този мач е 5000 лева. Но това кога ще се изплати, ще бъде решено във вторник или сряда. За нас в момента приоритет е лицензът. Да видите за какви суми става въпрос и задължения и то от някои бивши величия. Ще се хванете за главите. Изключение прави Стойчо Младенов, който получи акции в името на това, което му е дължал клубът."

"Ще ви кажа и за Иван Иванов и неговия дълг. При трансфера му в Алания в договора е записано, че 20 процента от парите е трябвало да бъдат платени на Иван Иванов. Всички приходи от тази сделка са отишли директно във фирма на Титан Спорт, а 20-те процента са останали като висящ дълг в ЦСКА. На цивилизован език това се нарича длъжностно присвояване, вижте там колко е наказанието. Иван беше толкова благороден и силен, че намали 50 процента от дължимото. Призовавам всички да бъдат като него, такива хора ще останат с благодарност във всички фенове", каза още Томов.