Директорът на школата на „Левски“ Даниел Боримиров обяви имената на всички треньори, които ще работят със „сините“ таланти“. Днес един от героите от САЩ'94 направи презентация на бъдещата работа с подрастващите в клуба.

Родените през 2007 година ще бъдат водени от Михаил Захариев. Антон Кирилов ще ръководи по-големите с една година. Светльо Костов ще е наставник на тима набор 2005.

Веселин Сърбаков пък ще се грижи за децата родени през 2004 година. Краси Петров е избран за треньор на тима набор 2003. Борислав Кьосев е треньорът на набор 2002.

Димитър Телкийски ще е наставник на играчите родени през 2001 година, а Петко Медвецки продължава да работи със селекцията от набор 2000 година.

Божидар Костадинов ще работи с набор 1999, докато бившият капитан на Славия Йордан Петков е назначен за треньор на родените през 1998 година.

Владко Шаламанов ще е начело на тима до 17 години, а Георги Тодоров е старши треньор на дублиращия тим. Негов асистент ще е Димитър Телкийски. Треньор на вратарите продължава да бъде Валентин Захариев.