ЦСКА 1948 даде пресконференция преди началото на лятната подготовка на отбора. Пред медиите застанаха изпълнителният директор Добрин Гьонов, треньорът Тодор Киселичков и новият мениджър на тима Радослав Здравков.

"Целта ни е ЦСКА 1948 да се класира за участие в Европа през новия сезон. Тодор Киселичков ще продължи да води отбора, след като постигна добри резултати в мачовете от първата шестица“, обяви Гьонов.

"Участието в шестицата ни даде възможност да играем срещу най-добрите отбори в България, и мисля, че го направихме по най-добрият начин. Това е начинът да се развиват българските футболисти. Сметки не сме правили и никога няма да правим. Ние спазваме всички правила и играем, за да победим във всеки един мач.“

"Ивайло Чочев е футболист на ЦСКА 1948. Той се върна от лагер с националния отбор, сега е в почивка. Очакваме го да се присъедини към лагера в Банско и да води отбора, като един истински лидер. За Даниел Наумов са идвали конкретни оферти, които сме обсъждали с него, но той е заявявал, че предпочита да остане при нас. Използвам случая да изкажа възхищението си от представянето му“, допълни изпълнителният директор на клуба.

„В Банско ще се подготвят играчите от първия и от втория отбор. Уредени са контролните срещи и за двата тима. Ще дадем шанс на всичките футболисти, дано се представят добре, особено младите момчета. Ако се забележи прогрес значителен на някой във втория отбор, ще му се даде шанс и в първия тим. В нашата селекция има доста футболисти, мисля, че всички те са качествени. Бройката е достатъчна. На базата на тези хора, ще се опитаме да изградим боеспособни състави”, разкри Тодор Киселичков.

„Според нас осемчасовият работен ден е начинът за подобряване на нивото на всеки един от нас. Така сме приели да ги правим нещата и мисля, че се получават. Това е част от израстването на всеки един човек. Няма някакви залитания от тази гледна точка, всичко е наред според нас“, коментира треньорът на ЦСКА 1948