На 24 август 2022 година (утре) в 10:00 часа ще започне продажбата на билетите за мача за Суперкупата на България между отборите на ПФК Лудогорец и ПФК Левски, който ще се проведе на Национален стадион „Васил Левски“ на 1 септември от 20:00 часа.

Цените на билетите са както следва:
​Сектор „А“ VIP: 100 лева
Сектор „А“ ложи 3, 4, 5, 6 и 7: 50 лева
Сектор „А“: 35 лева
Сектор „В“: 25 лева
Сектори „Б“ и „Г“: 15 лева

Талоните ще бъдат пуснати онлайн на Eventim.bg, на всички каси на компанията, както и в партньорските обекти на Eventim - бензиностанции OMV, Orange, Technopolis, Български пощи.

Футболните фенове ще имат възможност да закупуват билети и от каси организирани от футболните клубове, за което ПФК Лудогорец и ПФК Левски допълнително ще уведомят своите привърженици.

Символичен домакин на срещата е  ПФК Лудогорец, като привържениците на отбора ще имат на разположение блок 9 на Сектор „А“ и сектор „Лъвчетата“ между сектори „А“ и „Г“ на стадион „Васил Левски“. Билети за привържениците на Лудогорец ще се продават и в деня на срещата на каси на входове 23 и 25, които ще бъдат използвани за влизане на стадиона.

Привържениците на ПФК Левски София ще заемат места в Сектори „А“, „Б“ и „В“ на спортното съоръжение.

БПФЛ обръща внимание, че привърженици, с отличителни атрибути на един от отборите, няма да бъдат допускани до секторите, които са предварително определени за привържениците на другия отбор, независимо дали притежават валиден билет за съответния сектор.