ЦСКА ще се радва на сериозна подкрепа от трибуните по време на мача с Осиек в четвъртък, като се очакват между 15 000 и 20 000 фенове.

Продажбата на билетите за срещата от турнира Лига на конференциите върви много добре. Това ще бъде второ домакинство на ЦСКА в Европа през този сезон.

Двубоят е утре от 20:00 часа на стадион „Васил Левски“. Феновете ще бъдат позиционирани в секторите „А“, „В“ и „Г“. Припомняме, че билетите са поименни и съгласно българското законодателство се позволява на трибуните да присъстват само 50% от седящите места на стадиона, така че максимално до 20 000 души ще могат да посетят двубоя на живо.

Ръководството на ЦСКА сложи много приемливи цени, което е още една положителна причина на мача да има много фенове. За сектор „А“ билетът струва 20 лева, за другите два по 12. Деца до 7 години влизат на стадиона безплатно. И днес пропуски ще се продават също на касата до фен магазина на „Армията“, която ще бъде с работно време от 10:00 до 20:00 часа, а в деня на мача (5 август) от 10:00 часа до края на първото полувреме на двубоя.