В първия ден от месец септември очаквайте футболен маратон в ефира на Канал 3.

Началото е за селекционера на младежкия национален отбор – Павел Панов. Специалистът ще коментира предстоящата евроквалификация срещу Естония в Талин, както и списъка от футболисти, които попаднаха в разширения състав. Начало 12 часа и 15 минути.

След това екипът на Канал 3 ще бъде на живо от стадион „Българска армия”. Изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров ще даде специална пресконференция относно спортния празник на червените, посветен на деня на Съединението на България – 6 септември. Брифингът на Тодоров започва в 14:00 часа.

Следобед е време за националния отбор по футбол. Микрофонът на Канал 3 ще бъде поставен пред Любослав Пенев точно в 16:00 часа, като всяка дума на националния селекционер ще мине пряко в ефира на Канал 3. Обширен репортаж и акценти от спортните събития очаквайте в предаването Спорт в обектива от 20:00 часа.

Ваня Николова ще представи едно от новите лица на телевизията – Кирил Лулев. Последното ново попълнение в тима на Канал 3 от летния медиен трансферен прозорец. А като за финал сме подготвили за вас традиционната доза смях в рубриката "Без коментар".