Българският футболен съюз потвърди голямата бомба на БЛИЦ от 18 декември и официално представи Георги Иванов. Гонзо е утвърден за технически директор на БФС.

Легендарният нападател ще бъде пряко отговорен за работата на всички национални отбори, на треньорската школа към БФС, както и за развитието на детско-юношеския и женския футбол у нас, съобщиха от централата.

Емо Костадинов пред БЛИЦ: Гонзо започна работа в БФС

"Функцията на техническия директор е с фундаментална тежест в модернизираната административна структура на Българския футболен съюз, разработена според препоръките на УЕФА и проекта „Футболни федерации на бъдещето“, в който БФС е сред първите активни участници. 

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

Назначението на Георги Иванов на тази позиция е в тон със заявената от президента Борислав Михайлов политика на освежаване на кадрите в ключови за развитието на футбола звена.

Визията, краткосрочните и дългосрочни приоритети на Георги Иванов в новата му роля, както и начините за постигане на целите на технически директор ще бъдат представени в медийните канали на БФС в идните дни", добавиха от футболната централа.