Христо Бонев е новият старши треньор на Локомотив (Пловдив). Това стана ясно след среща между президента на клуба Коко Динев, легендата на “смърфовете” и изпълнителния директор Атанас Узунов. След нейния край Коко Динев заяви, че приема оставката на Наджи Шенсой и разчита на Христо Бонев да остави отбора в “А” група.

Легендарният голмайстор на “черно-белите” заяви, че ако Локо (Пд) спечели двата си мача до края на първенството, няма кой да го мръдне от елита.

Досегашният наставник Наджи Шенсой напусна след вчерашната домакинска загуба от Литекс с 0:3. Косовският специалист обяви, че си тръгва заради огромното напрежение между него и феновете.

“Напускам, писна ми от интриги. След мача с Литекс някои опитаха и физическа саморазправа с мен. Това е недопустимо за цивилизована държава. Господин Динев ме помоли да остана за последните два мача, но вече нямам нерви да стоя на "Лаута". Тръгвам си, не знам кой ще ме замени. Шенсой никъде не са го уволнявали, най-малко го заслужавам в Локо (Пд). Тук обаче ситуацията е безобразна, как да работя? Тръгвам си!", каза косоварят./БЛИЦ