ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 2 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Младен Кръстаич вече официално не е селекционер на националния отбор на България. Това става ясно след проведения днес Изпълком на БФС. Техническият директор на футболната централа Георги Иванов разкри, че решението е било единодушно. Подобен развой се очакваше вече повече от седмица. Наследник на сърбина не беше обявен, каквито бяха предварителните нагласи. В изявлението си Гонзо потвърди информацията на БЛИЦ от по-рано днес, че наследникът на Кръстаич ще бъде обявен на 1 ноември. Това, както БЛИЦ първи отдавна разкри, е Илиан Илиев. 

"Решението за освобождаването на Младен Кръстаич беше единодушно. Това беше естествено да се случи, имайки предвид резултатите на националния отбор. Водим преговори за нов национален селекционер. На финалната права сме, но още нямаме финализирано решение. Затова не можем да го обявим. Ще има специална пресконференция на 1 ноември, на която ще го представим", обяви Гонзо. 

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

"Ние само помагаме с осигуряване на условията, но отговорност на треньора са резултатите, състава, и тактиката. Не вярвам да има треньор, който да се съгласи да му се нарежда какво да прави. Разчитахме Младен Кръстаич да ни класира на европейското първенство и той вдъхна надежда след първите си четири мача. Изглежда самите футболисти не бяха готови за голямата цел," призна техническият директор.

"Не може да назначим чужденец, след като такъв се е провалил в националния отбор. Затова сме се спрели на българи. Треньорът носи своята отговорност, но и футболистите носят вина за постигнатите резултати", заявии Гонзо.  

"Българския футболен съюз  не е единственият виновник за атаките, които получава от фенове и медии. Всеки има право на мнение и да го изразява в 18-ата минута на мачовете. Това е нормално, когато липсват успехи. Не приемам призивите към бунтове и безредици. Все пак националният отбор е на всички. Не мисля, че е правилно да се протестира срещу тези млади момчета, които играят за България. Протестите са следствие от резултатите на националния отбор, а не от управлението на БФС", коментира бившият нападател.