ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Левски използва сайта си, за да обяви официално рекордните продажби на фланелката на отбора. „Сините“ се похвалиха, че феновете са закупили над 20 000 бройки.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

„Тя вече е „Легендарната фланелка на Левски“, написаха от „Герена“ на клубния си сайт.

ОФИЦИАЛНОТО СЪОБЩЕНИЕ НА ЛЕВСКИ
Левскари,
Вие я превърнахте в ЛЕГЕНДА. Тя вече е „Легендарната фланелка на Левски“!

Над 22 000 фланелки с емблемата на „Левски“ от немския бранд "Adidas" са вече в ръцете на привържениците на любимия отбор.

Как започна всичко?
На 04 юни 2023 г. „ПФК Левски“ и SPORT DEPOT сключиха договор за сътрудничество. Така българската верига за спортни стоки стана официалният доставчик на новата екипировка на „сините“, предоставена от един от гигантите в индустрията – "Adidas".

По време на официалното подписване на договора, изпълнителният директор на клуба Даниел Боримиров и изпълнителният директор на SPORT DEPOT Николай Цонов заявиха своето искрено задоволство от това дългосрочно партньорство.

„Щастливи сме да бъдем партньори на SPORT DEPOT и да използваме екипировката на един от водещите брандове в индустрията – "Adidas". Вярвам, че по този начин ще осигурим на нашите привърженици качество и стандарт, които заслужават. Подготвена е и специална колекция за тях. Надявам се, с новата екипировка да постигнем много победи“, заяви Даниел Боримиров.

„Сътрудничеството с „ПФК Левски“ е изключително важно за нас, тъй като отразява политиката и усилията на SPORT DEPOT да подкрепя и развива българския спорт и спортните клубове в страната. Вярваме, че с новите "Adidas" екипи отборът ще постигне още повече успехи на футболния терен и ще бъде истинско вдъхновение за феновете и младите футболни таланти“, каза от своя страна Николай Цонов.

Старт на продажбите
Представянето на новата екипировка на „Левски“ се състоя на 6 юни 2023 г. Освен най-новата модерна екипировка, привържениците бяха зарадвани и с разнообразни артикули с любимото Л.

Новата синя фланелка се оказа най-търсеният футболен артикул в България. И така започна да се създава легенда.

Кампанията „Вие ще я превърнете в Легенда“
На 3 август 2023 г. стартира кампанията #ВиеЩеЯПревърнетевЛегенда

12-ят играч на „сините“ беше готов да превърне фланелката в най-новата легенда на клуба.

Тя вече е „Легендарната фланелка на Левски“!
#ЛегендарнатаФланелкаНаЛевски

12 март 2024 г. Рекордни продажби на футболна фланелка в България. Горди сме да съобщим, че над 22 000 фланелки вече са в ръцете на левскарската общност.

Левскари,

Вие я превърнахте в Легенда и тя вече е „Легендарната фланелка на Левски“.