Холандецът Гари Родригес официално подписа договор с “Левски”. Тази сутрин той премина медицински прегледи в Ларнака, а след това се разписа върху договор за 2,5 години с опция за удължаване с още една. Така футболистът ще остане на “Герена” минимум до лятото на 2015 година.

Правата на играча се държаха от холандския Аго Ден Хааг, но отношенията между двата клуба са уредени. За последно Родригес игра като преотстъпен в Дордрехт.

Крилото ще е вторият холандец в отбор след Дъстли Мулдер. Именно той ще помогне на сънародника си да се адаптира по-бързо в отбора.

Освен тях в “Левски” са играли още трима холандци - Сержиньо Грийн, Андвеле Слори и Сьорд Арс. Последният все още е собственост на “сините”, но преди дни беше преотстъпен в турския Коняспор, където дебютира с хеттрик.

БЛИЦ припомня, че по-рано тази зима "Левски" привлече четирима от "А" група - Стефан Велев (Берое), Михаил Иванов ("Ботев" Враца), Милен Василев (Миньор Перник) и Пламен Димов (Черноморец), както и Рене Михелич от Насионал (Мадейра).

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ