Абел Анисе официално вече е футболист на Лудогорец. Шампионите и колегите им от "Ботев" (Пловдив) финализираха сделката, която се разви светкавично. Заради драстичното орязване на финансите при "канарчетата", "жълто-черните" започнаха да разпродават играчите с високи заплати. От раздялата с Анисе в касата на "Ботев" постъпват жизненоважни средства, необходими за обезпечаването на участието на тима в Лига Европа, което стартира този четвъртък с домакинството на Либертас (Сан Марино).

Мадагаскарецът с френски паспорт Анисе е първият продаден, а както вече стана ясно, нападателите Феребори Доре и Юнес Хамза също са пред раздяла с "Ботев".

Бившият футболист на Черноморец и ЦСКА Абел Анисе бе привлечен при "канарчетата" точно преди година, през лятото на 2013-а. С жълто-черния екип сърцатият халф записа 50 официални мача, в които реализира 11 гола.

Анисе е петото попъление на Лудогорец това лято. Преди него шампионите подписаха с Вандерсон, Браян Ангули и юношеските национали Преслав Петров и Александър Василев.

Mадагаскарецът се очаква утре да потегли за Англия, за да се присъедини към подготовката на новия си отбор.

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и подготовка

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа