ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Лудогорец финализира успешно преговорите с бразилския Сантос за постоянния трансфер на Руан Круз, обяви официалният сайт на шампионите. За сделката между двата клуба се заговори преди две седмици, но нямаше официално потвърждение.

Нападателят бе привлечен под наем от бившия клуб на Пеле и Неймар през юли 2023 година, като след изтичането на договора за преотстъпване Круз автоматично става футболист на 12-кратните шампиони. С екипа на "орлите" до момента той има 9 гола и 3 асистенции в 29 мача във всички турнири.

200 лв. Начален Бонус Спорт!

Част от сделката за Руан Круз е и изходящият трансфер на Нонато в гранда от Сао Пауло. Бразилският полузащитник, който отбеляза победния гол за Лудогорец срещу Рома на Жозе Моуриньо, играе в Сантос под наем от август 2023 г. и след изтичане на контракта му за преотстъпване той става собственост на осемкратния шампион на Бразилия. Сантос официално обяви постоянния трансфер на Нонато преди няколко дни.

Това е поредна сделка на Лудогорец от началото на годината. Преди няколко дни „орлите“ финализираха трансфера на Доминик Янков в канадския ФК Монреал от МЛС. Халфът Мунир Шуиар пък бе преотстъпен на втородивизионния френски Амиен.

Следете с БЛИЦ: Зимна подготовка 2024

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!