ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Лудогорец реализира силен входящ трансфер, привличайки звездата на ЦСКА 1948 Ивайло Чочев. Така дванадесеткратните шампиони потвърдиха новината на БЛИЦ от вторник, когато преди всички съобщихме, че "орлите" и "червените" са се договорили за национала.

"Двата клуба успешно финализираха преговорите по сделката и халфът вече е футболист на "орлите", написаха още от клуба от Разград.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

Чочев ще бъде официално представен в събота (17 февруари) в 13:30 часа на стадион "Хювефарма Арена" и ще бъде на разположение на треньора Георги Дерменджиев за мачовете в efbet Лига и турнира за Купата на България.

"Лудогорец от дълго време има интерес към Ивайло Чочев, но трансферът става факт чак сега, тъй като финансовата част от сделката удовлетворява клуба", подчертаха шампионите. 

30-годишният халф е със забележителна визитка. На клубно ниво Чочев има 337 мача, 86 гола и 26 асистенции с екипите на Чавдар (Етрополе), ЦСКА, Палермо, Пескара и ЦСКА 1948. За националния отбор е изиграл 42 мача и е отбелязал 4 гола. 

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

 

Лудогорец със силен трансфер, привлече Ивайло Чочев Лудогорец реализира силен входящ трансфер. Дванадесеткратните...

Публикувахте от PFC Ludogorets 1945 в Четвъртък, 15 февруари 2024 г.