Избягалият от ЦСКА Иван Йовановски започна работа в Лудогорец. Кондиционният треньор преди две седмици последва Иван Караджов и подаде молба за разтрогване на договора си с "армейците" заради неполучени заплати. БЛИЦ първи ви поднесе новината, след което ви съобщихме, че Йовановски се е разбрал с Лудогорец. 2_4.jpg

От пресслужбата на лидера в "А" група съобщиха, че македонецът вече е помощник на Ивайло Петев и днес ще бъде официално представен.

"Йовановски подписа договор с тима на Лудогорието и ще бъде представен официално на следобедната тренировка. С привличането му треньорите по физическа подготовка в Лудогорец стават двама. От лятото в щаба на Ивайло Петев работи сръбският спец Душан Стевич, който се прочу с нетрадиционните си методи. Те очевидно дават резултат, тъй като статистиката показва, че "орлите" са с най-добра физическа подготовка в родното първенство. Иван Йовановски пристигна в България заедно с македонския треньор Гьоре Йовановски и Борче Мицевски. Екипът започна работа в ЦСКА, но скоро старши треньорът си замина, а Йовановски остана. Популярният като Старши лейтенанта е със сериозна заслуга за доброто представяне на отбора по времето на Милен Радуканов", съобщиха от Лудогорец.