ЦСКА и Панку се разделиха по взаимно съгласие, научи БЛИЦ. Късно снощи босовете на “армейския” клуб са имали продължителен разговор по телефона с румънеца и неговия мениджър, след което са стигнали до компромисно решение. Панку повече няма да се връща в България и да носи червения екип и същевременно се отказва от две заплати, които му дължат.

Панку запраши тайно за Румъния преди повече от седмица, за което БЛИЦ писа първи. Той пристигна с шум и трясък на “Армията” през зимната пауза, но тотално разочарова. След напускането на неговия сънародник – треньора Йоан Андоне, беше повече от ясно, че нападателят ще изкара най-много до края на сезона. Оказа се, че престоят му в ЦСКА е още по-кратък. Почти сигурно той ще премине в Рапид (Букурещ), където отскоро на скамейката седна Йоан Андоне.
 
"Панку е здрав като карпатските скали. Нищо му няма. Това с контузията беше финт от негова страна, за да изчезне към родината си. Не е лош футболист, но постоянно мрънкаше и все беше недоволен", разкриха пред БЛИЦ футболисти на ЦСКА.