ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

ЦСКА официално обяви раздялата с треньора Саша Илич. Това стана с публикация на обновения клубен сайт. Заедно с 45-годишния специалист са освободени и четиримата му сръбски асистенти. От „Армията“ съобщиха, че информация за новия треньор на тима ще има в кратки срокове. 

За уволнението на Илич се знае още от вчера след обяд, но едва сега идва официалното потвърждение. БЛИЦ вече информира, че новият наставник на "червените" ще бъде познатият Нестор Ел Маестро. Сърбинът с британски паспорт днес трябва да пристигне в София за уточняване на малки детайли по договора си с клуба.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

СЪОБЩЕНИЕТО НА ЦСКА
Ръководството на ЦСКА взе решение за смяна на треньорския щаб на отбора. Сашата Илич и помощниците му Величко Капланович, Милорад Пекович, Дарко Обрадович и Слободан Милинкович са освободени.
Благодарим на всички тях за отдадеността и страстта, с които работиха. Признателни сме за колектива, който създадоха и който беше в основата на успешните ни мачове през изминалия сезон. Оставаме с изключително топли и приятелски чувства и винаги ще оценяваме подхода и отношението им към всички в клуба. На „Армията“ те винаги ще са добре дошли и радушно посрещнати!
Във футболно отношение обаче тимът ни буксува и има нужда от промяна, която смятаме, че би дошла с идването на нов треньорски щаб. Информация за новия треньор на ЦСКА ще получите в кратки срокове.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!