ЦСКА показа футболиста, който през следващия сезон ще носи знаменития за клуба №8. Това е младежкият национал Станислав Шопов, който е първото лятно попълнение на тима. Трансферът беше обявен на официалния сайт на "червените", но без да се разкрива продължителността на договора. До момента „осмицата“ беше на екипа на напусналия Греъм Кери.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

БЛИЦ СПОРТ още преди няколко дни анонсира, че Шопов ще премине при „армейците“. В четвъртък съобщихме, че доскорошният футболист на Хееренвеен е бил в офиса на Гриша Ганчев в началото на седмицата, където останал над един час и е подписал договор.

ЦСКА публикува видео, на което 20-годишният офанзивен футболист е посрещнат на базата на „червените“ от известния домакин на клуба Добри Димов, популярен като Бай Добри.

“Айде бе, Шопе!” Както повелява - бай Добри посрещна новия ни номер 8! Добре дошъл, Станислав Шопов!", пише в анонса към клипа на ЦСКА
 
"Здравейте цесекари, радвам се, че съм част от този велик клуб и съм готов да давам всичко за него! Очаквам Ви на стадиона!", коментира футболистът пред официалния сайт на "армейците"
 

В понеделник Шопов ще започне подготовка с новите си съотборници. Както е известно, през последните две години плеймейкърът беше част от Хееренвеен, където играеше предимно за дублиращата формация. Преди да премине в нидерландския клуб той записа 39 мача в родния футболен елит с екипа на Ботев (Пловдив).