ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

ЦСКА представи левия бек Сейни Санянг, който блестеше преди няколко седмици на световното първенство за младежи до 20 години с екипа на Гамбия. БЛИЦ още на 12 юни първи написа, че по време на шампионата в Аржентина „армейците“ са договорили африкански футболист за лявата част от отбраната. Девет дни по-късно нашата информация беше потвърдена и от гамбийския журналист Фодей Мане.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+) 

"Млад. Талантлив. Скромен. Отдаден. Всичко това описва новия ни футболист – Сейни Санянг. Пристигащ от терените на световното за младежи в Аржентина, където левият бек блестеше за Гамбия и достигна 1/8-финал, Сейни се присъединява към ЦСКА с огромен ентусиазъм и не крие, че мечтата му се сбъдва“, написаха от "Армията" при представянето на защитника.

До момента 20-годишният Сейни Сенянг е играл в родината си за Хоукс ФК. Освен като ляв бек, той може да действа и в дясната част на отбраната. От споделената снимка от ЦСКА става ясно, че гамбиецът ще играе с фланелка с №3 на гърба. През миналия сезон това беше номерът, използван от бразилеца Жеферсон.

Сенянг е второто ново попълнение за "армейците" през това лято. Първият беше вратарят Марин Орлинов от втородивизионния Литекс.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!