Интересът към престоящия мач на Лудогорец с Динамо (Букурещ) е огромен, въпреки че срещата идната събота е контролна. Още при отварянето на касата за продажба на билети се изви огромна опашка. Само в първия един час бяха продадени над 600 бройки.

Пропуските за мача с румънския футболен гранд ще се продават всеки делничен ден от 17 часа до изчерпване на количествата. В деня на мача, 8 октомври, билети ще се предлагат и на касите на стадиона "Лудогорец Арена", но само ако дотогава останат непродадени количества.

8 лева струва място в секторите "А", "Б" и "В", 5 лева е за сектор "Д". За гостите цената на билета е 10 лв. Местата на централната трибуна са по 25 лева.

Срещата с водача в класирането на румънския елит ще даде възможност на Лудогорец да покаже на терен новите си попълнения. В игра ще влезе Кристиян Кабаселе, който бе младежки национал на Белгия, преди да бъде купен от клуба от Разград. Дебют на "Лудогорец Арена" ще направи и атрактивният ляв краен защитник Юре Травнер, който дойде от шотландското първенство.