Любослав Пенев е подложен на огромен натиск с цел да се кандидатира за президент на БФС на конгреса през февруари, научи БЛИЦ. Напъните идват от обкръжение, което е изцяло против настоящия бос на футболната ни централа Борислав Михайлов.

На Любо са му били предложени хиляди левове, за да изостави треньорския си пост в Испания, да се завърне в България и да се хвърли ръкавицата на Боби.

Според наши източници обаче е много вероятно Любослав Пенев да не рискува и да предпочете работата си във Валенсия, където води втория състав на „прилепите”.

„Доста хора го натискат да пробва да стане президент, но Пенев се колебае. Все още не е решил на 100 процента, но на този етап е по-голяма вероятността да бие отбой”, коментират във футболните ни среди.

Датата на конгреса през февруари догодина ще стане ясна по-късно – най-вероятно в края на ноември. Засега никой не е обявил официално, че ще се кандидатира за шефското кресло на футболната ни централа.
 
Освен Любо под сурдинка се спряга и името на Наско Сираков. Легендата на Левски обаче вече заяви, че няма намерение да подлива вода на Борислав Михайлов. Въпреки това продължава да се шушука, че Наско и Боби хич не се имат в момента, макар бившият нападател да е член на Изпълкома на БФС.