Гневни фенове на Несебър изпратиха писмо до БЛИЦ, за да изкажат недоумението си от смяната на треньора Николай Жечев.

Наставникът бе заменен от Васил Банов след равенството 0:0 у дома със Струмска слава.

Привържениците искат да покажат своята подкрепа към уволнения треньор. Те обвиняват двама конкретни души за неуредиците в клуба. Вижте писмото без редакторска намеса:

ПОРЕДЕН АБСУРД В УПРАВЛЕНИЕТО НА ОФК НЕСЕБЪР !!! Смяната на треньора Николай Жечев (пълен професионалист не само за нас, но и за много футболни специалисти-изцяло отдаден на футбола ).Не е ли редно да си заминат хората, които го управляват? Те и само те са виновни за състоянието в което се намира клуба като цяло-явно непосилна за тях задача,но въпреки това кротко си кротуват. И не е ли време да се даде път на младите и развиващите се хора, а ВИЕ ги отстранявате? Продължава да се робува на стари кадри които работят по остарели методи и на подмолен принцип. И най-накрая да се премахнат лизачите и чуждопоклонниците и в клуба да останат хората който наистина милеят от сърце и искат да развиват този клуб,а не както е било до сега от доста години-имитация на работа-ден да мине,друг да дойде.

Като един от малкото които ходят на мачовете на ОФК Несебър искаме да кажем, че проблемът на клуба не е в треньорското ръководство, а в управата и странични фактори . Елате и изгледайте една тренировка на отбора и след това мач от следващия кръг. И сами ще разберете !!!!!!!!!!!! Пълна подкрепа за треньора Николай Жечев!!!!

Едва ли има по-голям професионалист от Ники Жечев! Човек отдаден изцяло на футбола! Само уважение и респект за Жечката и работата, която върши!

А колко млади и перспективни футболисти бяха ОТКАЗАНИ от футбола, благодарение на посочените от Бате Жельо остарели методи и виждания за футбола. Няма да ги изброяваме, списъкът е дълъг.

За всички неуредици в отбора са виновни Недялко Москов и Николай Русев - Джангъра

Фен клуб Несебър

Явор БЕЛЧЕВ, БЛИЦ СПОРТ

ВТОРА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019