Сръбският треньор на Локомотив (София) Драгомир Окука обяви, че не е очаквал тимът му да победи Левски с 3:0 в събота. Окука бе гост в поредното издание на дискусионен клуб “Футбол БГ”.

„Не очаквах да бием Левски с 3:0, но очаквах добра игра от отбора, заяви Окука. - Преди мача казах, че разликата между Локомотив (София) и Левски и ЦСКА е само в публиката. Ние имахме пет поредни победи. Така, че не е изненада победата на нашия тим, изненада е, че бихме с 3:0.”
 
„Играем най-добрия футбол в България. Камбуров и Караджинов, които дойдоха през зимата са много важни играчи за нас. След тяхното привличане променихме схемата си на игра към по офанзивна,” допълни сръбският специалист.
 
„Добре е за футбола в България, ако има отбори, които да бият Левски и ЦСКА. Ако има повече такива тимове, нямаше да има случаи като Жилина и БАТЕ Борисов. Целта ни в това първенство е да играем добре. Сигурно ще дойде и момента, в който ще загубим, но се надявам да не е скоро. Разликата в точките с ЦСКА и Левски е голяма, нашата цел е място в Европа, а не титлата,” обяви треньорът на Локо (София)./БЛИЦ