Треньорът на Пирин Олександър Бабич коментира успеха срещу Етър с 2:1, дошъл с дебютен гол на младок минути преди края на срещата.

"Това бяха наистина много важни три точки за нас заради самата ситуация в класирането. Показахме много сериозен характер и взехме тези три точки у дома. Не броим колко мачове не сме загубили, движим се стъпка по стъпка. Не съм чак толкова доволен от играта, но съм доволен от резултата. Знаехме още преди двубоя, че срещаме пряк конкурент в таблицата. Но това не се е отразило чак толкова в нашата подготовка за мача. Допуснахме някои много лесни грешки и нашият съперник на моменти се възползваше", започна Бабич.

"Наистина показахме характер. Но не бихме искали да получаваме първи гол в мача. Мачът бе такъв, че имахме нужда и от успокоително хапче. Най-важното в крайна сметка е, че победихме".

"Смятам, че ще съхраним нашето място в първото ниво, но стига да не правим такива лесни грешки като днес. Правихме доста грешки в близост до нашето наказателно поле, правихме много лесни грешки", завърши наставникът на Пирин.