Ежегодният турнир за деца (родени след 2007 година) ще се проведе отново в София на 15, 16 и 17 декември. Състезанието се организира от Олимпия ФК, съвместно с БФС, по програма “Grassroots”. Организаторите от „Олимпия Футбол Клуб“ потвърдиха, че участие в него ще вземат столичните ПФК Левски, ПФК Славия, ДИТ и ФК Олимпия. От чуждестранните клубове ще се включат сръбският гранд Войводина (Нови Сад) и техните съседи Напредак (Крушевац). 

Румънският Ювентус (Тимишоара) също потвърди участие в надпредватата, а изненадата на турнира ще е холандският тим от Бреда – “BSV BOEIMEER”. Треньор на отбора е един от най-добрите чужденци, играли в България – Дъстли Мюлдер. Той е бивш футболист на Левски и дългогодишен приятел на треньорите от Олимпия. 

Неговият син Су Мюлдер направи първи стъпки във футбола именно в школата на Олимпия ФК под ръководството на Д. Иванов и М. Гаджев. Основният спонсор на турнира „ИТА Инженеринг“ отново ще подсигурят перфектни условия за протичане на състезанието. „Ние сме бъдещето“ ще е във формат футбол 7, в закритата зала на комплекс „ДИТ Спорт“ в кв. Драгалевци. 

"Считаме, че турнира ще премине при много добра организация. Съвместно с нашите партньори сме подсигурили много награди и изненади за всички малки състезатели, както купи и медали за призьорите. Отново участващите отбори ще бъдат освободени от такси и други разходи, свързани с участието им в надпреварата“, заявиха Иван Стоилов - Управител на ФК Олимпия, и Данаил Иванов - треньор на Олимпия – родени 2007 г.