Женският футболен Олимпия (София) написа нова успешна страница в историята си. Състезателките на Албена Папас се класираха на второ място, на силен международен турнир, който се проведе във френския град Ментон.
 
Във финалния двубой Олимпия загуби с 0:5 от Овиедо. Въпреки тежката загуба българският отбор се представи достойно в турнира. Носителят на Купата на България за 2011 г. си тръгна с общо четири трофея, сред тях отличието за феърплей, както и Купата на Общината област Кот д`Азур.
 
Одисеята започна с мач срещу домакините, в който двата отбора завършиха при нулево равенство. При същият резултат приключи и срещата с представителния отбор на Реюнион. Френският остров се намира в Индийския океан, източно от Мадагаскар. След доброто си представяне Олимпия получи покана за участие на футболен турнир в Реюнион.
 
В третия си мач българките се наложиха с 2:0 над Искра (Санкт Петербург) с 2:0. Следващият опонент на столичния състав бе загребския Акрам, който е трети в хърватското първенство. Олимпия се наложи 1:0.
 
Другият български участник в надпреварата в Ментон – Екомет (Пловдив) завърши на пето място. В спор за позицията пловдивчанки записаха успех над Искра (Санкт Петербург) с 1:0. На трето място приключи Реюнион, който се наложи над Акрам (Загреб). Най-слабите участници, бяха домакините от Ментон и Матузиана (Сан Ремо).