ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Капитанът на Лудогорец Антон Недялков е претърпял успешна артроскопия на петата вчера в португалска клиника, съобщиха от клуба. Той имаше възпаление на костта, като инфекцията е почистена и мястото вече е обработено.

Toп Коефициенти за efbet Лига!

Решението 29-годишният ляв защитник да бъде изпратен на хирургическа интервенция е било взето веднага, след като стана ясно, че той няма да бъде на разположение на националния селекционер Младен Кръстаич за европейските квалификации с Черна гора (0:1) и Унгария (0:3). Липсата на Недялков се усети не само на терена, но и извън него. Вратарят Даниел Наумов обясни след загубата от черногорците, че липсата на опитния бранителя е била осезаема.

Интервенцията е извършена от професор д-р Ешпрегейра Мендеш в Порто. Очаква се възстановяването продължи около четири седмици.

Процедурата по отстраняване на меки тъкани около петата бе наложителна поради хронично възпаление. Недялков влоши травмата на загрявката преди мача срещу Хебър на 18 март, спечелен от Лудогорец с 3:1 в Пазарджик

"Хроничният характер на проблема налагаше Недялков да бъде опериран поради недостатъчната ефективност на консервативното лечение. Прибягвайки към тази стъпка, целим дефинитивно решаване на проблема и Антон да бъде възстановен в кратки срокове", коментира лекарят на Лудогорец д-р Валентин Великов.