Нападателят на Левски Билал Бари ще претърпи операция във Франция, разбра БЛИЦ. Мароканецът е от няколко дни в западноевропейската страна,  където е бил подложен на допълнителни изследвания. Той се контузия на тренировка в София и нашите лекарите поставиха диагноза скъсана кръстна връзка. Бари обаче е поискал второ мнение от френски специалисти.

 3x500 лв. Бонус за мачовете от efbet Лига!

Именно поради тази причина преди два дни Билал се е качил на самолета и отишъл във френска клиника. Местен професор не само потвърдил диагнозата от България, но заявил, че хирургическата интервенция трябва да бъде направена максимално бързо.

Поради тази причина Бари ще остане в болницата, където скоро ще бъде извършена операцията.

Според последните прогнози мароканският  футболист ще се завърне на терена най-рано след 6 месеца. Това означава, че той е твърдо аут не само до края на календарната година, но и през първите три на следващата. При така стеклите се обстоятелства Левски спешно започва да търси нов нападател с идеята да го открие най-късно до месец. Таранът трябва да е свободен агент, защото пазарът у нас затвори на 6 септември.