Позабравеният от Стефан Грозданов полузащитник на Пирин Благой Наков утре ще се подложи на операция от херния. Това означава, че той няма да може да играе в оставащите два мача до края на сезона с Монтана и Сливен.

Днес от 18 часа "орлетата" ще тренират на стадион "Христо Ботев" в Благоевград. В неделя по същото време Пирин приема Монтана в мач от 28-ия кръг на първенството.

Вчера защитникът Мирослав Ризов, който се контузи при победата с 3:1 над Локомотив (Мездра) издържа теста на натоварване, изготвен от треньорите и от днес започва занимания с топка. До последно за него ще се преценява дали да започне като титуляр срещу Монтана.

Останалите с травми в Пирин, като Димитър Воденичаров, Александър Дюлгеров и Борис Кондев са на 100% готови за неделния мач.

Утре от 10 часа в конферетната зала в административната сграда на стадиона започва общото събрание на акционерите. На него ще бъде гласуван бюджетът за новия сезон, както и ще бъдат предприети стратегии за новия сезон. Очаква се някои от акционерите да напуснат управлението на клуба за сметка на тях да се включат нови. На събранието ще бъде разгледан и въпросът с редуцирането на детско-юношеската школа. /БЛИЦ