Опитният футболист Мартин Газиев съобщи пред БЛИЦ, че се завръща в Пирин (Гоце Делчев), подсилвайки тима за предстоящото участие в Югозападната трета лига. 35-годишният дефанзивен халф, който може да играе и централен защитник, се раздели с Марица след изпадането на пловдивчани от Втора лига. 

Газиев е родом от близкото до Гоце Делчев село Абланица. Юноша е на Локомотив (Пловдив). Освен за "черно-белите" е играл и за Брестник, Пирин (Гоце Делчев), Пирин (Разлог), Работнички (Скопие), Созопол, Септември (София) и Кюстендил.

"Искам да благодаря на Марица, че бях част от клуба през последните 3 години. Пожелавам им успех. Там работят изключително коректни хора и професионалисти", каза Газиев.

"Имах предложение да остана в Марица, но реших да се завърна в Пирин, за да бъда по-близо до семейството ми. Имам три деца и искам да помагам на съпругата ми. Когато си тръгнах от Пирин (Гоце Делчев) преди години, вътрешно знаех, че един ден ще се завърна. Искам да призова феновете на отбора да ни подкрепят, защото ще имаме голяма нужда от тях в тежките мачове, които ни очакват в Югозападната трета лига. Надявам се с моя опит да помогна на по-младите момчета в отбора да се развият и да изпитат удоволствието от професионалния футбол", добави Мартин Газиев пред БЛИЦ.