Новият Локомотив (София) стартира подготовка в 11 часа в четвъртък, а БЛИЦ научи голяма част от футболистите, които ще облекат екипа на "железничарите". Треньорът Валери Дамянов вече е уредил няколко играчи за атаката на първото място в Югозападната "В" група, където тимът ще се конкурира основно с ЦСКА, Витоша (Бистрица) и Септември (София).

Сред попълненията на Локомотив са опитните Младен Стоев, който ще е играещ помощник-треньор, Дарко Савич и Васил Велев. Освен това при "железничарите" преминават още Петър Тончев и Румен Рангелов. Завръща се и Александър Манолов, който за последно игра в Марек.

Дамянов се опитва да навие и Даниел Младенов. Двамата работиха в Оборище (Панагюрище), но бившият футболист на "Левски" наскоро премина в Септември (Симитли). Освен това в "Надежда" чакат "да" и от Даниел Гаджев. БЛИЦ разбра още, че Валерий Дамянов е набелязал и няколко футболисти на Миньор (Перник).

"Железничарите" очакват и завръщането на Даниел Васев от чужбина, за да разговарят и с него. Талантът от няколко дни е в Италия, където има вариант да продължи кариерата си.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ