Изпълнителният директор на ПФК Банско Йордан Баряков съобщи, че Любо Витанов и Борислав Хазуров вече няма да бъдат част от мъжкия отбор на ПФК Банско.

"Разделихме се като хора след като доста време бяхме заедно. Доволен съм и от двамата футболисти. Ние никога не сме правили спънка на състезатели, носещи фланелката на отбора. Така постъпихме и с Витанов и Хазуров, като им пожелавам пълен успех в отбора, в който ще заиграят. Имаме достатъчно футболисти, включително и новопривлечените са класни, така че няма да се отрази тяхното отсъствие на отбора", каза пред БТА Баряков.

"Изиграхме последния си контролен мач от лятната подготовка на отбора за есенния дял от новото първенство на "Б" група. Победихме отбора на Струмска слава (Радомир) с 3:0 на стадион "Свети Петър". Головете отбелязаха Ангел Костов (10-ата мин), Милен Лефтеров (76-ата) и Красимир Илиев (80-ата). През следващата седмица ще картотекираме пред БФС футболистите, на които ще разчитаме през есенния дал на първенството", добави шефъв в Банско.

Играчите се връщат заради задаващото се добро финансиране в Гоце Делчев, което анонсира новият собственик на клуба Иван Арнаудов. Информацията за напускането на Любо Витанов и Боби Хазуров, които са рожба на Пирин (Гоце Делчев), потвърди и президента Иван Близнаков.

"Да, разговорите с мен и старши треньора на отбора Анатоли Тонов и двамата футболисти Любо Витанов и Боби Хазуров току-що приключиха. Те вече са част от нашия отбор и ще вземат участие в контролния мач срещу израелски тим на стадион Свети Петър от 17 часа", каза Близнаков.