Попълнете търсена ключова дума или фраза

Опитността срещу експеримента

https://blitz.bg/sport/bg-futbol/opitnostta-sreshchu-eksperimenta_310182.html Blitz.bg/Sport

Шампионът Лудогорец приема непознат Левски

ludogorets.com
1 от 1

Лудогорец приема непознат Левски на старта на пролетния дял на "А" група. Дербито е в неделя от 15:30 часа на "Лудогорец Арена" и с интерес се очаква как ще се представят двата отбора. Шампионите донякъде могат да бъдат считани за фаворит, след като запазиха състава си от есента.

Треньорът Георги Дерменджиев е наясно с потенциала на играчите си, докато на колегата му Стойчо Стоев се налага да експериментира заради многото промени, настъпили през зимата. На "Герена" бяха принудени да правят мащабна селекция след напускането на основните играчи Живко Миланов, Аймен Белаид и Владимир Гаджев. Левски привлече двама българи - бившият защитник на Лудогорец Александър Александров и Венцислав Христов, както и чужденците Сърджан Лукин, Джъстин Менголо, Франсис Нар, Мехди Бурабия и Бабатунде Адениджи. Последният, известен като Тигъра, най-вероятно ще бъде зрител в неделя, тъй като е изостанал с подготовката.

Лудогорец побеждаваше наред в контролите - 7 победи и 2 равенства, но и "сините" се представиха успешно - 7 успеха и 1 реми. Предстоящото дерби в неделя обаче няма нищо общо с мачовете от подготовката. Зарядът е много голям, като при победа момчетата на Дерменджиев почти ще откажат Левски от битката за титлата. Самият Георги Иванов - Гонзо вече изчисли, че на 80% Лудогорец е шампион, имайки предвид набъбналите до 5 точки разлика след анулирането на резултатите на изхвърления Литекс.

В Разград предстои да видим дали обновеният отбор на Левски има потенциал да се бори за титлата и да бъде достойна конкуренция на опитния и обигран отбор на домакините.

 Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!

Още по темата

Коментирай

0 Коментара