Нападателят Агиеманг Опоку заяви пред "Тема Спорт", че иска да остане в Левски. Според него не е добре той да си тръгва от „Герена" по-малко от 3 месеца, след като е подписал със "сините".

"Не би трябвало да има проблем да остана в Левски въпреки контузиите. Аз дойдох тук да играя, и то съвсем скоро. Няма причина да си ходя, след като имам договор с клуба. Започвам усилени тренировки, за да си върна формата, и вече треньорът ще реши дали ще играя срещу Монтана или не. Мениджърът ми дойде преди мача с "Ботев" да види какво е състоянието ми и след това имаше разговор с президента (б.а. - има предвид Иво Тонев). Но не мога да кажа какво са си говорили. Заплатата ми не е проблем, просто трябва да съм готов за игра", каза Опоку.

Той даде обяснение за контузията си, за която от "Левски" даваха противоречиви информации. Иво Тонев твърдеше, че травмата на нападателя в коляното не е хронично проявление на старата му травма. Опоку обаче има различно мнение.

„Проблемът, който имам, е от травмата, от която съм страдал и преди (б.а. - заради нея не е играл 6 месеца през миналата година). Дано вече да е отшумяла напълно и да не ми създава повече проблеми. Радвам се, че се оправих. Благодаря на лекарите в отбора, че положиха необходимите грижи за мен и че вече съм в по-добро състояние. Готов съм за следващия мач на "Левски", след като пропуснах първите два. Надявам се да навляза във форма, защото имам амбицията да се докажа тук. Искам да играя още в следващия мач", завърши ганаецът, който вече поднови пълноценни тренировки с "Левски".