Скандалният тунизиец Ламджед Шехуди по всяка вероятност ще остане в Локомотив (Сф), научи БЛИЦ. Шефовете на клуба начело със спортния директор Кристиян Добрев и Георги Марков са се заели да убеждават Димитър Васев да прости на нападателя. Както е известно, футболистът е пред изгонване от тима след грозен инцидент , който се разигра по време на контролата между Локомотив и руския УФА (0:0) в Турция.

В 42-ата минута треньорът реши да смени Шехуди и на негово място пусна Преслав Йорданов. Тунизиецът се нервира и демонстративно изрита бутилка с минерална вода. Последва мигновена реакция на Васев, който заяви на шефовете, наблюдаващи проверката от трибуните, че не иска повече в отбора този футболист. Караницата е продължила и в съблекалнята на почивката, като само навременната намеса на играчите е предпазила Ламджед от юмруците на гневния Васев. Спецът е бил категоричен, че ще изгони тунизиеца. Вечерта обаче бившият корав защитник на „червено-черните” е бил помолен от своите началници да преосмисли решението си и да върне Шехуди.

29-годишният футболист е един от топстрелците на “А” група в момента. Досега нападателят има 8 гола в елита. Повече от него са вкарали само Серджиу Буш от ЦСКА – 10, и Уилмар Джордан от Литекс – 9. С доброто си представяне през есенния полусезон Шехуди привлече вниманието на няколко отбора от Турция и Кипър. С евентуална негова продажба в „Надежда” се надяват да позакърпят бюджета до края на сезона.

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и зимна подготовка