Ръководството на "Левски" реши да вдигне допълнително настроението на играчите преди оставащите три срещи преди зимната пауза. Първата от тях е утре от 16,00 с "Черноморец".

Шефовете простиха на играчите глобата, която бе наложена за загубата 0:3 от ЦСКА във вечното дерби. Футболистите се простиха със сериозен процент от заплатите, но той им бе върнат, съобщава „Стандарт”. По принцип на "Герена" имаха договорка това да стане при определен брой победи. Играчите обаче се спънаха в Берое и Черно море. Загубите обаче бяха реабилитирани с успеха над Лудогорец в Разград.

Междувременно в "Левски" продължава трескавата подготовка около тържеството на 20 декември. Около 300 души са дали до момента дума, че ще присъстват на него. "Синята" Коледа ще бъде уважена и от депутати, които са известни с пристрастията си към клуба. За целта "Левски" получи позволение от Комисията от младежта и спорта. Както е известно, феновете на тима от средите на бизнеса ще плащат по 200 лева, за да участват в събитието. За доброто им настроение ще се грижат Дичо и Васил Найденов.

Близнаците Радослав и Борислав Цонев пък разкриха, че са предпочели "Левски" пред ЦСКА. "Искаха ни и двата отбора. Татко каза - решавайте сами. Казахме: "Левски". Сега той е много щастлив", обявиха те в интервю за клубното издание за мача с "Черноморец".