ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

УЕФА даде наряд на чешкия съдия Павел Орел за предстоящия в петък (23 септември) мач от Лигата на нациите между България и Гибралтар. Двубоят на стадион „Хювефарма Арена“ в Разград започва в 21:45 часа.

Асистенти на 33-годишния арбитър ще бъдат неговите сънародници Камил Хайек и Ян Патак. За четвърти съдия е назначен Ян Петрик. Делегат на УЕФА е Тамо Байсхуйцен от Нидерландия, а съдийски наблюдател – Хуан Фернандес Марин от Испания.

Топ Коефициенти за Спортни залагания!

Павел Орел е познат на българските фенове. Той е ръководил няколко срещи с родно участие. Преди година чехът свири равенството 1:1 на младежките национали срещу Уелс в Кардиф.

Това няма да е първото посещение на Орел на стадиона в Разград. На 1 август 2019 г. той беше съдия на срещата реванш от третия квалификационен кръг на Лига Европа между Лудогорец и исланския Валур, завършила с победа 4:0 за „орлите“.

На следващата година под ръководството на Павел Орел разградчани загубиха с 1:3 гостуването на белгийския Антверпен в групите на Лига Европа. През 2018 г. чехът свири при нулевото равенство срещу Черна гора на младежките национали в евроквалификация.

НАШАТА ГРУПА В ЛИГАТА НА НАЦИИТЕ - ТУК!

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК