Футболистите на Нефтохимик се събераха за първа тренировка през новата седмица. По-дългата ваканция бе отпусната от наставника Атанас Атанасов поради факта, че следващия мач на отбора в първенството е предвиден чак за 25 ноември - домакинството на ЦСКА. Двубоят е планиран за стадион "Хаджи Димитър". Неприятното за феновете от Бургас е, че мачът с "армейците" е в работния понеделник от 14:30 часа и много от привържениците на клуба няма да имат възможност да пътуват до Сливен.

От заниманието днес отсъства Христо Лемперов, който е със съмнение за сериозно мускулно разтежение. Играчът напусна последния мач със Славия (0:2) още в началните минути, поради травмата, която получи. Утре ще се установи с точност колко ще трябва да почива Лемперов, като треньорът Атанас Атанасов-Орела се надява той да бъде вдигнат до следващия понеделник. При всички положения обаче играчът остава под въпрос за двубоя с ЦСКА.

Другият футболист, който със сигурност ще липсва на отбора за предстоящия двубой с "червените" е Петър Димитров. Дисциплинарната комисия санкционира играча за 1 среща и го глоби с 400 лева за мача със Славия.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ