Бившият изпълнителен директор на ЦСКА Стефан Орманджиев остана потресен от реакциите в клуба след равенството с Лудогорец (0:0). Той даде израз на възмущението си на стената си във фейсбук.

”Всички началници и треньори на ЦСКА са доволни от мача и играта срещу Лудогорец!!?. Това го правят, за да отчитат добра работа пред своите собственици, които така и не разбират нищо от професионалната страна на футбола. Целта е да си оправдават паричките, които им взимат при тази криза и безработица. А мачът бе от слаб по слаб и за двата посредствени тима. ЦСКА имаха само един удар в очертанията на вратата. Даже слабият и еднообразен отбор от Разград накрая имаше случайна греда и голово положение за победа. ЦСКА са пълна катастрофа във всичките си нива: От портиера до собственика!!! СРАМ!!!”, написа Орманджиев.

Той продължи темата и в откровен разговор с БЛИЦ.

”Възмутих се, защото ЦСКА не играе нищо и няма реакция. Държат се, сякаш всичко е ОК, царува едно щастие, едно задоволство. Едва биеш “Ботев” (Враца)! Никой не казва, че отборът няма облик, играе слабо, за 90 минути срещу Лудогорец има само един удар към вратата. Никой не излезе да каже какви са проблемите. Дали Йешич е виновен, играчите ли са калпави, пари за селекция ли е нямало. Ама да кажат, че има проблем. А не да се радват, че момчетата имали желание. Те и футболистите на Монтана имат желание, ама са последни в “А” група”, коментира Орманджиев пред БЛИЦ.

“Ядосвам се от това, че ЦСКА не показа нищо срещу посредствения Лудогорец, който бе дошъл в София само за да се брани. Изобщо много неща се събират, а няма реакция. Платини си изкарва червен картон – нищо. Абе, кажете, глобен ли е, не е ли. Вместо това всеки си кюта за заплата, да няма проблем, за да няма уволнения”, продължи Орманджиев.

Бившият изпълнителен директор на ЦСКА коментира и шансовете на отбора да стигне до титлата.

”Разбира се, че е възможно. Имаше три мача, които трябваше да се спечелят. Биеш Лудогорец и си на три точки от тях. После биеш трагичния “Левски” и го изпреварваш. ОК, паднал си от Литекс – това е отборът, който играе най-добре в момента, но пак остават три мача. Програмата е много лесна. Биеш и “Ботев” (Пд) и титлата е твоя. Другите отбори тепърва имат да губят точки. Ама това може да стане с игра, да се покаже, че има смисъл да се дават тия пари. Вместо това отборът отпада от Локо (Сф) за Купата. И пак всичко бе наред. Много е тъжно, когато подобни неща започнат да се приемат за нормални. Това не е добре за футбола, за националния отбор. Не може да се живурка ден за ден. За това, като специалист работил толкова години във футбола се възмущавам. Аз на 60 години няма как да оправя футбола. Има млади хора за това, но поне мога да давам насоки. Да изразя мнение къде са проблемите”, завърши Орманджиев.