Бившият председател на Надзорния съвет на ЦСКА Стефан Орманджиев сподели очакванията си за мача на "червените" срещу Черноморец.

"Не виждам сериозен напредък в играта на ЦСКА, но важното е да печелим точки. Трябва да се радваме, когато побеждаваме отборите от първо до пето място, успехи над тимове като Любимец не са някакво мерило. В отбора има настроение и желание за игра, а и физическото състояние е доста подобрено. Стойчо Младенов е използвал по предназначение паузата за националните отбори, а и сега има още една такава, така че той ще си довърши работата. Записахме добра серия заради нивото на противниците ни, които бяха удобни, и си взехме точките", заяви Орманджиев пред „Тема Спорт”.

"Смятам, че мачът с Черноморец не би трябвало да представлява никакъв проблем за нас. Последните пет отбора в класирането не могат да са на нашето ниво. Ние сами можем да си създадем проблемите, както беше с Локо (София). Важното е да поддържаме постоянно ниво, тъй като останалите отбори не са кой знае колко силни. Така става, че с няколко поредни победи можеш да се отличиш. Разликата я прави само Лудогорец, които играят европейски футбол, а и натрупаха опит. Те са на друго ниво. Но нито „Левски”, нито „Ботев” не са кой знае какво. Ние настигнахме по-добрите отбори, те пъки слязоха на нашето ниво и се изравнихме с тях. Опитните футболисти ни помагат много в този момент - приносът на Янчев, Гъргоров и Илиев е доста голям. Кировски е добър играч, все още е малко притеснен, но определено има какво да покаже", завърши бившият председател на НС на ЦСКА.